Rummelier Norge

Royal Rum Society™

Royal Rum Society

Royal Rum Society er en internasjonal organisasjon med utgangspunkt i USA som har til formål å spre kunnskap om og interesse for drikkevaren rom og annet brennevin laget av sukkerrør.

RRS gjør dette gjennom utdanningsprogrammene Certified Rummelier®, Rumsommer™ og Rumitasse™ og driver også det filantropiske initiativet SPIRIT of CANE™ til støtte for befolkningen i landene hvor rom produseres, spesielt på de Karibiske øyene og i Sør-Amerika.

Som sertifisert Rummelier kan man delta på en månedlig digital Rummelier Roundtable arrangert av Royal Rum Society som samler sertifiserte rummeliers fra hele verden i en digital kanal for å møte romprodusenter og snakke om romrelaterte temaer, samt på minst en årlig fysisk samling med besøk på romdistillerier i Karibien.

Les mer om aktivitetene til Royal Rum Society på deres nettsider her.

Den Norske Romlosje

Rummelier Norge er kontaktpunkt for Den Norske Romlosje, det uformelle norske lokallaget til Royal Rum Society. Losjen er et lite fellesskap av sertifiserte romsmakere og romentusiaster som blant annet møtes på lokale romsmakinger med ujevne mellomrom. Steinar Jensen (Mr.Jensen) er ildsjel og initiativtaker for både Den Norske Romlosje og arrangementet Norges Tøffeste Romsmaking for romentusiaster.

Ta kontakt for informasjon om kommende treff.